Rojin'i arama çalışmaları sürüyor: O bölgeye yoğunlaşıldı

Van'da geçtiğimiz günlerde kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i (21) arama çalışmaları, 15'inci günde devam ediyor. Rojin'i arama çalışmaları özellikle başörtüsünün bulunduğu Yüzüncü Yıl Üniversitesi ile Bardakçı Mahallesi arasındaki bölgede sürdürülüyor.

Rojin'i arama çalışmaları sürüyor: O bölgeye yoğunlaşıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş, 27 Eylül'de kaldığı yurtta akşam yemeğini yedikten sonra dışarı çıktı. Geri dönmeyen Rojin Kabaiş'e telefonla ulaşamayan arkadaşları, 28 Eylül'de saat 12.00 sıralarında polise haber verdi.

Göl üzerinde tekne ve botlarla, karada da polis, AFAD, itfaiye ve gönüllü arama birliklerinin katıldığı arama çalışmalarında polis helikopteri zaman zaman alçak uçuşlar yaparak destek veriyor.,

 Rojin'e ait başörtüsü Bardaçı köyü sahillinde 10 Ekim'de bulundu.

Rojin'i arama çalışmaları özellikle başörtüsünün bulunduğu Yüzüncü Yıl Üniversitesi ile Bardakçı Mahallesi arasındaki bölgede sürdürülüyor. Gönüllü arama ekiplerinin de destek verdiği çalışmalarda Diyarbakır ve Erzurum emniyet müdürlüklerinden getirilen kadavra köpekleri de kullanılıyor.

Rojin'i arama çalışmaları sürüyor: O bölgeye yoğunlaşıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.